hihi

Tjeena snyggingar

Ligger här i sandras sköööööna säng :) väntar på one tree hill och äter godis o dricker fanta :) inte gjort mycket idag bara vart med bästis (L)

Påsk igår! massa ägg haha sandra var med hela dagen så de va inte så tråkigt som de brukar:)

Orkar i inte skriva faktiskt men vi hörs sen. pusss

Emodagen (:

Tjenare bloggen!! Blir ju inte att jag skriver varje dag men jag börjar bättre mig right ;)
Sitter och tänker på att jag måste kissa faktiskt, de e tragiskt de här. Ska leta fram min älskade chokladmask o ta på den också, eller kanske har egentligen annat för mig :) Blir att träffa Sandra sen, mys eller nja vem orkar henne liksom ... Haha de va ett skämt det ska bli mycket trevligt :) Alla mina favorit tjejer spelar match nu och jag hoppas dom vinner annars blir dom så sura sen :( hahah. Men men nu ska jag hitta något att suga på. Skriver imorgon eller senare! Ha de bra

Puss!



vill ha tillbaka håret :(

Hemma från en kaosdag i stan. Helt sick asså! Fick hem en foundation och ett glatt humör iaf, pratat med sandragumman senaste timmen haha hon är sjuk och jag var sjuk i lördags tydligen :O

Sen blire ut i saltholmen och fiska, hoppas vi får napp för jag gillar fisk ;)

Nu ska jag prata med skruttan linn som e med thaien o bosniskawannabe sofia :)

Men vi hörs sen puss!


Privatliv tack!

Jag vet jag har varit väldigt off på bloggen, men först var jag sjuk och sedan blev jag sjuk igen och sen har de hänt för mycket saker så jag har inte haft tid eller ork för att skriva.

Men nu är det iallafall påsklov, och pågrund av bristande privat liv får jag inte skriva vad jag vill här i min blogg, vilket jag tycker är helt sjukt. Jag kan inte skriva allt jag gör på dagarna, kan inte lägga ut bilder eller ens berätta hur jag mår utan att de kommer missuppfattas och jag, eller någon av mina vänner får skit för det. Detta suger rent ut sagt och jag funderar på att ta bort bloggen men de känns hemskt. Och lösenordsskydda den känns ännu hemskare för ingen kan ju läsa vad man skriver då men men..

Idag ska jag iallafall till stan med linn iaf, vet inte vilka mer haha.. Bra där manda!

Igår var de en chilldag och de var behövande efter denna helgen! Men nu ska jag kolla klart på the hills och vänta på att alla ska bli klara :)

Kan skriva ikväll istället så blir de lite intressantare.

Pusshej snuttar



RSS 2.0