(L)


jag kanske inte duger i allt, men du vet att jag gör mitt bästa.
jag kanske inte är den perfekta vännen, men du vet att du är de för mig.
jag kanske inte är omtyckt av alla, men jag vet att jag är omtyckt av dig.
jag kanske inte är den vän du drömt om, men du är den vännen för mig.
jag kanske inte är den person som är ett bra umgänge, men du är bra för mig.
jag försöker finnas där, försöker att lyssna, och jag vet att jag lyckas bra,
förlåt om jag kan vara konstig ibland men jag vet att du förstår,
att jag inte alltid har de lätt, men jag försöker göra mitt liv till de bättre.
gumman du är min bästavän, och ingen kan ersätta din plats i från mitt hjärta.
jag ska finnas där dag som natt. för du är min bästavän & jag älskar dig!





:)

Ska egentligen inte skriva hade jag ju tänkt, men tänkte jag kunde slänga in ett inlägg såhär i slutet på veckan! :)



va ute med denna fjanten igår, mkt trevlans.. men nu ska jag äta . ha de :*

goodbye ♥

Hej hej bloggen

Jo jag har tänkt på en sak, jag har ett vääldigt tråkigt liv. Samma visa dag in och dag ut, skolan,hem och äta, ute med kompisar till sent, sen äta sen sova. Samma sak varenda dag. Dags för lite variation, haha lycka till amanda ! Men men, imorgon har jag planerat att gå till skolan på alla lektioner! Sedan till tandläkarn och beställa tid, sedan köpa smink och sedan runt åtta möta upp sandra i stan för att äta (L) Lite variation iaf (a) Men jag har faktiskt tänkt att stänga ner bloggen, har inte de där suget efter att få skriva längre, så dags att sluta med detta. Kommer skriva då och då när jag känner för det. Tills dess? Ta hand om er :*

plugg :'(

Hemma nu :) Blev mycket köpt, vaniljvisp,chips,cider,massa tidningar,tuggumin,dountus och något mer men frågan e vad.. :) Ska nu plugga tills klockan åtta. suck ! Men men :)

yeapp :)

Nu har jag tittat klart på one tree hill, älska! och ätit spagetthi carbonara :) Ska nu iväg till konsum och köpa lite godsaker till pluggningen och 90210 senare :)Manda kommer när som och då ska vi dra oss , vi hörs efter det puss och kram ,(L)





// mäända

(L)

Nu är det måndag och jag har inte skrivit på hur länge som helst känns det som! Torsdags för att vara exakt. Det har inte hänt så mycket faktiskt. Var sjuk i fredags, lite tråkigt.. Sen lördags blev det upp tidigt och åka in till jensen gymnasium med linn tilda emelie bonnie och philip :) långt tråkigt... Sen in till stan och tilda köpte leggings, sen stå och vänta på bussen i 10000 år för demostrationen störde allt. Mötte dessan då också. Sen blev det hem och tröka tills 6 ungefär då jag mötte amanda och tilda och gick ner till krokäng och mötte linn dessan och bonnie så åkte vi in till pizzahut och mötte philip och sedan åt (L) gud va gott det var ;) sen blev det alladin och röka vattenpipa :) sen blev de ut med sandra sen hem :)(L) söndags hände inte mycket sov halvadagen, sen ut med sandra en stund..

Idag vaknade jag i tid! Men gick inte till skolan förrän andra lektionen, riktigt tråkigt i skolan men man överlever. Nu sitter jag här och hickar och ska göra mig spagetthi (L)(L)  Skriver sen :*






// mäända

(L)

Är sjuk, vet inte vad för jävla sjukdom med något är det. Ursäkta om jag stavar fel men ser helt suddigt så får chansa mig fram.. Kan inte stå upp, då viker sig benen. Kan inte se och inte äta. toppen.. de enda jag gjort idag är att ligga i sängen. smsat rätt mkt men nu cpar mobilen som faaan . men men orkar inte skriva mera. sköt om er iaf :*

Never said I was from heaven

Jag har alltid fått allting jag velat ha, allt jag pekat på har tillslut blivit mitt. Jag har faktiskt inte insett det förrän nu, för varenda gång jag velat ha något så tjatar, och tjatar jag tills jag får det. Visst kalla mig bortskämd. Men nu 16 år senare har jag insett att allt jag någonsin velat ha. Har varit helt fel saker.

Det var en söndagskväll i Februari då jag verkligen tyckte att mitt liv var perfekt. Jag var hemma hos en kompis och vi drack lite. Lite senare på kvällen efter massor med drinkar och några stycken cider så går vi ut och vi skulle träffa några. En av dem var ju såklart han. Jag kommer ihåg känslan när jag såg honom, det rufsiga mörkblonda håret, den söta vänstra smilegropen. Jag vet inte egentligen varför men jag log såfort jag såg honom. Vi drack mer och mer och lättpåverkad som jag är så snurrade de ju till rätt rejält i huvudet. Jag tror det var de han märkte, jag kunde inte stå på benen, och det kändes som om hela världen snurrade. Söt som han var så bad han mig sätta mig vid honom så jag vinglade dit. Vi började strula och hans händer var överallt. Jag sa åt honom att sluta, att jag inte ville mer men han fortsatte hur mycket jag än tjatade på honom och jag hade ingen ork eller styrka för att putta bort honom. Han hjälpte mig upp och sa till dem andra att vi skulle gå iväg och prata lite. Men prata gjorde vi ju inte direkt. Jag kommer ihåg att vi gick iväg en bit och sedan in i några buskar. Sedan kommer jag bara ihåg han kyssar på min hals som bara äcklade mig då. Jag förstod vad somn skulle hända och jag bad honom att sluta men sedan är allting svart. Jag vet ju vad som hände och de är egentligen ingenting jag pratar om eftersom det är inget att skryta om och jag klarar inte av det. Mina närmaste vet nog inte ens om det och det är rätt svårt för mig att skriva de här nu men måste verkligen få ut de här. För jag gör allt jag kan för att må bra nu.

Några månader senare blev vi tillsammans av någon konstig anledning och det sommarlovet spenderade jag full,hög och med honom. Min kompis Nicole som vart med alla dessa gånger var jag ju med hela den sommaren också. Vilket jag nu ångrar väldigt mycket. Hela sommaren ångrar jag faktiskt..  Detta var två år sedan, och minnerna kommer från och till och gör så man mår piss. Men jag kan inte göra någonting åt det. Det som är gjort är gjort, och jag är egentligen tacksam för allt detta. Jag har lärt mig min läxa och lämnar det här bakom mig.

Jag kan ju inte säga att efter allt detta så har jag slutat dricka osv. För jag dricker fortfarande och jag älskar verkligen känslan. Men skillnaden nu är att jag gör det med mina närmsta som jag litar på till över 100 %. Vet att ingenting sådant kommer hända mig när jag är med dem. Jag är inte samma männsika nu som jag var för två år sedan. Jag har förändrats, jag vet att jag själv sagt att man inte kan förändrats utan att i slutet av dagen är man den man är. Men jag hade fel, hur fel som helst. Jag tänker inte klaga, jag vill inte att någon ska tycka synd om mig. Det enda jag begär är några minuter av er tid att läsa igenom det här, jag ber er inte ens att hålla med mig eller så men jag har tröttnat på att det är som det är. Jag vet inte hur många självmordsförsökt jag gjort, jag vet inte hur många gånger jag skadat mig själv. Det jag vet nu är att jag har klagat på livet och velat att allt ska komma till mig. Men jag tänker inte vara så naiv längre. Livet är vad du gör det till, så inte så konstigt att det suger när man inte gör någonting åt det. Så det är slut med det !

Nu tackar jag för mig och går vidare..

// mäända



jahapop

Hemma från skolan. Usch jag mår verkligen inte bra, helt svag i hela kroppen och känns som jag ska svimma hela tiden! Skolan gick bra iaf, jobbade på lektionerna och sånt! Försöker ju skärpa mig så ska faktiskt göra det. För är trött på att få ig, efter ig och sedan en vecka innan sommarlovet komma på att jag inte kommer in någonstans såhär ska kämpas. Och även om jag inte lyckas höja mig så vet jag iallafall att jag gjort mitt bästa! Så vad händer nu? Jo det blir plugg & mat i en halvtimme, sen onetreehill sen blire plugg igen resten av kvällen! Kemi,Fysik,Svenska och So.. hur ska detta gå? Önska mig lycka till. Skriver säkert någongång när jag behöver paus! Puss och kram :*

;)

Ja klockan är 10 över 9 och jag är inte i skolan än.. Suck ! Men ska skynda mig iväg nu. Mår piss, känner mig helt svag och spytt som fan så kanske därför.. Blod o grejer... Men men men ! Skola vare, Skriver senare :*

;)

Nu är det dags för mig att sova! Inte så bra att vara uppe nu tänk på det ;) skola imorgon igen suck! får se om man kommer upp ;) Men men men men men men ♥♥♥♥ HAHA usch ja e trött. Godnatt!


PUSS (L)

tjaoo

Fyfan va tråkigt det är att plugga! Har bara öppnat böckerna och jag har redan tröttnat eftersom jag har jävla koncentrations svårigheter. Icke bra icke bra.. Har videokonversation med linn.. Haha jävla pig.





seexigt linn . vasapojkarna kommer älskart

ja de är så här man roar sig denna tisdag kväll :) ska snart äta såfort mamma kommer hem!
PUUUUUUUUUSS

Det är tisdag idag ! Visste ni det? Vanligtvis brukade ju tisdagar betyda tv kväll, men programmen går ju aldrig ! Hur besviken som helst :( För när har dessa premiär?

One tree hill (?)
Gossip girl (?)
Las vegas (?)
Desperete housewives (?)
Dirty sexy money (?)

Jajaja, tv är mitt liv jag vet! Tv och mat, kan inte bli bättre ju! Jaja får nöja mig med 90210 varje måndag klockan 8 :) Men nu gissa vad jag ska göra? Jo jag ska hämta något att äta och se på lasvegas reprisen! Hahaha. Skriver efter det ! :*


Hej alla barn nu blir det barnprogram titta nu här vad Fabror Frej tar fram: Två små plommon och en banan så har du fått dig ett könsorgan.En liten balle och så ska vi höra, vad man med en liten balle kan göra. Stick den i musen och knulleri knas, så har vi gjort oss ett barnkalas. :)


I know dålig humor (a)

// määända

school ! :(

Även om jag gick och la mig vid 10 igår så lyckades jag ändå sova över väckarklockan! Men 10 i 8 ringde mamma och väckte mig så jag kom faktiskt iväg till skolan idag, I tid också ! Tråkiga lektioner, tisdagarna är ju värst så är glad att man slipper dem resten av veckan! Fick lite särbehanlding på matten och fysiken så jag ska klara proven, och på kemin herregud vad jag ska kunna tills fredag! Men jag vet ju vad som inte kommer med så jag kommer vara bäääst höhö. Nu väntar jag på att min mat ska koka, och vad är de? Jo .. * trumvirrvel* JO VISST ÄR DE SPAGETTHI! Hahah. Gott ju!
Men jag skriver senare små puddningar. Ha de gott igelgot så länge:)

Puss ♥♥♥♥♥♥

ps. TACK EMELIE FÖR DU LÄRDE MIG DE DÄR alt +3 jag är ju liite efter (a)


yahapp

Sitter och äter rullmackor och dricker mjölk samtidigt som jag tittar på 90210. loove it. Borde egentligen plugga men har faktiskt ingen ork. :) Men ingen mer data för mig denna kväll. Vi hörs imorgon igen !




Usch va tråkig uppdatering det har blivit idag. Det får bli bättre imorgon! Puuusss :*



..

Tjena bloggen :) Nu är jag vaken, mätt och klar ! Äntligen, ingen skola för mig idag heller. Sov för länge som vanligt. Nu ska jag iväg till allum.  Skriver senare, puuuss♥

godnatt!

Det är skola imorgon! Usch ska man orka sig upp? Jag på morgonen liksom...... som sandra säger iiif! haha (L)(L)(L) nej jag är övertrött, skulle inte förvåna mig om jag försov mig imorgon ;) men men sova var det. fast telefon ett tag först (a) skriver imorgon pusshejjj (L)(L)(L)

bilden till vänster tog jag idag för ett år sedan, och den andra idag.. rätt coolt haha (L)

        


// mäända

Dagens ord; Knullrufs ;)

Jag är hemma :D från en tripp på bussen med bästa vän :) okej kom hem för en timma sen (L) nu gör jag ägg, hoppas de blir gott :) måste sluta skriva nu äggen kan ju brännas(L) puuusss


STAN MED ÄLSKLINGARNA IMOGRON (L)(L)(L)




jag med mitt knullrufs tog lite bilder, det var kul . diggar posen lite porrig och passar mitt knullrufs.


ps alla skvallersugna där ute, linndokken tycker om alla vasapojks men loofers och stor jacka och mössa,  låter det bekant så är det bara att kommentera hon är öppen för förslag, och är villig att få knullrufs :) här har ni henne ;



// määända

(L)

Nu har jag ätit klart och jag tänkte kolla lite gossip ett tag nu ;) chips äts det också, lättsaltade älskar (L) haha ja jag vet e torr :P Men men gossip vare efter det blire ut ♥ puussssss




LOVE IT (L)

// mäända


~*~

Nu är jag tillbaka i datastolen efter en tur ner till bk. Det blev jag och linn och jag käka chickennuggets och fanta till det, och linn cheeseburgare med EXTRA ost och cola. tjockis ;) .Sen blev de coop en snabbis, sen hemmåt igen.





Jag saknar min bästavän. Så jävla spänt det är emellan oss nu va. För mycket bråk som vi bara ignorerat och fortsatt som vanligt som om ingenting har hänt, fast de nu bara har tagit oss längre och längre bort ifrån varandra. Vår vänskap är inte som den ska vara, när vi träffas så känns du så långt borta även om du bara är några centimenter ifrån mig. Jag vet inte vad som hänt och om de är någonting vi kan fixa, för det vet jag att vi båda vill. Men tyvärr vet jag inte om det går. Det känns som om det har hänt för mycket nu. Men vi har gått igenom så jävla mycket tillsammans, och jag skulle inte kunna överleva utan dig. För du är mina andetag. Du gör så att jag andas. Visst jag har andra vänner som jag älskar och jag hade väl överlevt med hjälp av dem, men de hade inte vart desamma. För det är dig jag ringer när jag mår skit, dig jag pratar med, dig jag träffar. Jag älskar dig & jag hoppas med hela mitt hjärta att vi löser det här nu och får tillbaka våran underbara vänskap, för den betyder allt för mig.


Men nu ska jag äta snart, så jag skriver säkert något smart efter det ;)  PUSS OCH KRAM

// mäända


hejhejhej

Godmorgon, eller aa..

Sov ingenting inatt, vid 2 gick jag upp och åt frukost och nu sitter jag här hur trött som helst. Idag kommer nog inget hända, eller vet faktiskt inte :) Jag är trött, hahah. Dvs dålig humor på g.

Okej det blir bk klockan fyra så de blir att dra fixen nu.. Skriver när jag kommit hem :)



nu blire att köpa godis och fanta. medicin mot dålig humor (a)

when life comes to get you

Nu är jag hemma igen. Hyrde film med mamma och sedan ner till coop och träffa linn. Vi köpte godis och mötte manda och gick sedan hem till jennie. Då tilda kom också. Så vi såg på filmen, the hitcher. ASBRA! Sen efter det klippte tilda och jennie mig. Är helt nöjd, men saknar gamla håret. Men så är det ju alltid eller hur? Men nu ska jag äta lite.. Skriver imorgon morgon. peace out :*

(L)

film och mat hos jennie idag igen (L) skriver när jag kommer hem puus (L)

tjolahopp

Mitt hår är ett skatbo, skulle inte bli förvånad om jag hitta en jävla fågel i mitt hår, fast hade blivit riktigt rädd då. Så fågel far o flyg! hahah. dålig humor jag veeet !. Sitter nu iaf och försöker planera kvällen. Det går inte så bra kan jag ju säga. Men iallafall, idag de har inte hänt mycket. Gjorde ASstor bubbla :) annars så har jag bara ätit typ, haha min syster tappa te på sin fot hon skrek det var kul. Skratta halvt ihjäl mig. Nej fyvad taskig jag är. Men nej de här va inte bra skrivet. Får skriva senare :* PUUUUSSSS

Godermorgning:)

Blogg.se eller rättare sagt publishme.se har cpat rejält för mig denna morgonen! Fast nu är det ju sen förmiddag och jag har ännu inte skrivit mitt första inlägg.. Tragiskt ;) Blev en sen natt igår, vid 3 var filmen slut, Systrar i jeans 2. Och då kunde jag inte somna. Men men, idag vaknade jag vid 12 iallafall, och har ätit frukost, morotsbröd med ost och ett glas mjölk om någon undrar :) . Och nu sitter jag och är sugen på chipsen från igår men nej det ska inte ätas, inte nu iallafall. Funderar på att göra mat. Mat mat mat enda jag tänker på? Svar ja .. :) Äta bör man annars dör man. Men men, planerna för denna lördag finns inte. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra faktiskt. Hoppas på att det blir utgång ikväll men you'll never know :). Nej men jag är hungrig nu! Mat och film, sounds great! Skriver senare pussokram ♥



saknar dig ! <3

// mäända

Skräck & chips

Det blev en promenad ner till coop först där jag och linn köpte chips och dricka. Sen köpte jag mig en semla, och linn sig chilicheese. Sen gick vi hem till jennie(L) jennifer var där också . Sen fick vi gå till ta för jennies dvd kunde inte ta brända så de blev the eye. riktigt kul, eller läskig borde man ju säga. Sen en promenad med jennie och linn och träffa tilda. :)

Nu ska jag ta mig en macka och glo på någon film. Ni får ha en bra fredagsnatt och vi hörs imorgon igen !

Puss och kram

cherry cherry boom boom

Gott med mat tycker jag allt. Har precis ätit köttbullar och rösti med sallad :) gott gott! sitte nu och väntar på att tiden ska gå och jag ska snart byta om till mjukis. Men nu ska jag iallafall leta upp någon film! Hörs senare :*



Nu blire film! PUSS !

(L)

Nu har jag kommit hem ifrån stan! Riktigt trevlig, Amanda satt på bussen när jag gick på och vi åkte in till brunnsparken. Gick in i nk & prövade massor med byxor och jag fastna för två, ett par vita och ett par "vanliga" jeans. Egentligen var de ju tre par men dem fanns inte i min storlek. Efter det gick vi en snabbis till condeco sen gina. Och sedan på väg till hemköp träffade vi emelie linn och bonnie :) Hälsade och så sen stack jag till hemköp och amanda till åhlens sen hem. Men nu ska jag snart äta och efter det blir de film. Kanske hinner skriva innan filmen (L) puss

// mäända

everytime you walk away, you run away, you take a piece of me with you yeah.

Amanda var här nyss med mina pengar och min tröja. Och alldeles snart ska vi åka in till stan. Ska köpa två par byxor och sedan lite saker åt min mamma. Men nu måste jag ta mig något att dricka för jag mår så illa! Men jag skriver mera sen senare innan det blir film och efter stan. Allright? ♥



jag just nu (:

xoxo

Idag är det fredag och jag vaknade för en timma sedan. Suck, skolan började ju igår hur ska detta gå? Men men.. Mamma väckte mig och sa att jag slapp resten av dagen så nu sitter jag här och har precis ätit lite flingor och fantiserar om mat (a) är rätt tjock av mig om man tänker efter men food is my passion! hahah. Idag tjaa vad händer? När lilla ungen amanda slutat skolan ska hon följa med mig in till stan en snabbis för ja ska köpa byxor, sedan blir de hem och äta sen hem till någon och glo film hela kvällen. mys! Ska ringa sandra sen också får ju se när det blir ♥.

Jag har tänkt på en sak, ( ja jag vet jag tänker för mycket ). Men tänk om livet bara förendras på några sekunder, eller en blinkning. Alla dina vänner försvinner och du är ensam kvar. Vad skulle hända då? Och vad skulle du göra? Helt ensam kvar på jorden, du får allt gratis, mat, sprit, kläder. Men skulle det vara kul om man var ensam? Så vi säger att du får välja en person, bara en person som du får dela detta med. Hur skulle man kunna välja det? För egentligen alla har en som man tycker är liite bättre än alla andra, men är den bättre på allt? För när jag tänker på allt de som man skulle få de är olika personer jag väljer för varje sak! Så de är tur att inte detta händer för de hade varit ett riktigt riktigt svårt val.

Jääävlar vad suddigt de där låter.. Mina tankar liksom, som förra årets text och tanke, helt allvarlig typ, " Johan har svårt att berätta för sina vänner om hur han känner. Sen direkt efter " Faan vad jag är hungrig ". HAHA. Skrattar ju åt mig själv..

Nej men nu ska jag kolla lite gossip girl och vänta på att tiden ska gå.




haha kommer ihåg som om det var igår, sån sjuk kväll asso! <3

hahahahahahahha, finns inga ord!

inte för de här heller, så kul!

glömmer aldrig .

alla dagar där, myrorna ahahah!

what can i say? girls just wanna have fun ;)

ååh jag är sugen på glass märkte jag nu (a)

fyfan va kul vi hade den kvällen

hahahha

saknar något enormt

(L)

jävlar det gjorde ont.

trevlig helg bara klunka o svälj, vill du bara testa festa med dem bästa, men du kan bli sliten om du festar med eliten ;)

Nej nu vill jag ha kaka! Puss och kram skriver sen

// mäända

.

Ingen har lärt mig se med kärlekens ögon. Men det sägs ju att kärleken är blind, och det kanske är bra för då finns den även till för de som ännu inte lärt sig se. 
   Många brukar beskriva kärleken som en dröm, man drömmer fastän man är vaken. Men precis som drömmar man har när man sover så är det bara en förvrängd version av verkligheten.
När jag va liten så sa alltid min farfar till mig att "Amanda när du växer upp; lova mig då att aldrig springa efter varken pojkar eller spårvagnar, för det kommer alltid dyka upp nya." när jag tillslut hade ett svar på det så sa jag " men tänk om den nya inte är lika bra som den förra då?"  har inte insett hur fel jag hade med dom orden och hur rätt farfar hade förens nu. För ännu en gång så kommer jag in på de tankarna om att inte älta det förgångna, om en kille/tjej är elak mot dig skit i dom föehelvete! spring inte efter, är det över så är det över. Det är klart att man inte kan få en ljus framtid om man hela tiden tänker på det negativa som varit, försök istället se det ljusa, spara alla dina fina tankar och förvandla dom till minnen.      
   Men om man tänker som så att man har haft 30% motgångar i livet och 70% skratt och lyckorus så är det ändå dom där 30% som segrar, varför ska dom dystra tankarna ta över och vara starkare? Kan inte motgångarnas blomstertid blomma ut lika fort som lyckan gör? Är inte hjärtat starkare än psyket? För jag kan säga hel hjärtat att jag vill glömma det förgånga.
Man måste hitta någon att dela sina känslor med, någon man kan känna sig glad, arg, ledsen, trygg, osäker, irriterad lycklig, oövervinnlig, krossad, förvirrad, rädd, magisk, vänskap, kärlek, allt helt enkelt.
Kärlek är inte bara en känsla, det är alla känslor på en gång. Och man måste bli såpass säker på sina känslor att man klarar av att känna allting på en gång utan att flippa ur och bli osäker, osäkerhet förstör för många. Men komunicerar man och talar ut så löser sig allt, jag försöker lära mig att prata om saker och ting, det kommer ta sin tid. Har alltid stängt in mina känslor, det har känts helt trasligt inuti mig som ett stor garnnystan som inte gått att lirka upp, allt har varit huller om buller. Men det känns som jag är på rätt väg nu, jag tror det iaf. Ngn som vill hjälpa mig att komma helt rätt?
Hitta stigen igen? jag spottar snett på det som varit och håller min blick framåt även om jag tittar utan någon glädje. För det som hänt i mitt liv har hjälpt mig bli den jag är idag. Och idag är jag kär, lycklig, och jävla idiot fast ändå helt jävla underbar på mitt egna lilla sätt... 
   Men det enda som är säkert är att livet, kärleken och vänskpen. Samt smärtan och tårar, lämnar ingen oberörd.


nemen tja

Jag fyller år nu (a) hahah.. Kom nyss hem, var ute med linn på bk sen kom manda så stack vi till backaplan.. sen hem, sen ut och träffa bästavän(L). köpte tuggumi o åkte buss. sen klockan tolv fick jag stor kram :) sen hem o käka ägg och nu sitter jag här, ska nog se film :) jaa film (L)(L)(L) hahah. skriver imorgon om jag har tid (:

Sandra? jag älskar dig :) sluta le nu <3


another night just slips away

Nu har man satt sig mätt och belåten här framför datan. Har varit och handlar massor tills imorgon, och sedan var jag snäll och lagade mat och sen åt jag ;). Nu sitter jag här och försöker få tag på bästavännen som iggar mig totalt :O spammning på g.. Men ska dra ut om 20 minuter så skriver mer när jag kommit hem igen vilket säkert blir runt 12 :). Men nu ska jag sminka mig igen och sen blire ut. Puss på de!

// mäända

4 Januari

Godmorgon bloggen !

Eller jag kanske borde säga godmiddag? Men iaf :) vaknade runt halv ett och sen dess har jag inte gjort ett skit förutom att äta frukost. Just nu sitter jag och väntar på att amanda ska ringa mig om en sak.. Sen efter det ska jag iväg med mamma och handla lite mat tills imorgon :) Fyller ju år då, man kan ju säga att jag längtar liiite (a). Men nu ska jag försöka ta det lugnt och inte dampa över för hon inte ringer.. haha :) kan lägga ut lite bilder från nyår o berätta om den nu också när jag har tid och lust ;) ..

Nyår började då vid halv fem att jag och min familj och en till familj åkte ner till pumpgatan och tittade på raketerna. Där min mobil ringde i ett haha. Efter det körde mamma till coop för att köpa cigaretter så fick jag en cider haha, sen åkte vi till frölunda. När vi kom dit satt vi och pratade och drack välkomstdrinkar och åt saltapinnar. Efter ungefär en halvtimme så blev de mat. Africana som va asgod, fast jag åt ju inte så mycket i vilketfall som helst :) . Sen blev de lite mys och efter det stack jag :). Taxi hem till mig och hämta cidern och champangen, sen möta jennie och sandra och vi gick ner till dagis och mötte resten. Sen på bussen in drack vi lite cider som vi öppna med tänderna (?) haha.. Och där träffa vi även honom,


tildas kosmiska tvilling :). Sen efter de stack vi till drottningtorget, sen redbergsplatsen. sen domkyrkan :) får berätta mer sen för jag har bråttom :).:*

// määända

It must have been love, but its over now.

Hejsan bloggen !

Kom nyss hem från en myskväll hemma hos emelie. Först mötte jag linn vid tobak och sedan gick vi hem till jennifer och hämta kakpengar. Sen hämtade min mamma oss och vi åkte till eketrä där vi mötte dessan, och sedan gick vi hem till emelie, åt pizza och såg film och många skratt.. Men nu ska jag ta och äta någon och glo film. Skriver imorgon :*

Varför är det så att man inte inser vad man har förrän man förlorat det?
DEt har hänt så Mycket, vI har bråkat en heL del. Nästan det enda vi gjort, 70 % av vår tid. Men även om dem 70 procenten har övertaget och vunnit och gjort så vi nu inte pratar längre. Så är de dem 30 procenten som jag saknar som fan, dom 30 procenten jag inte kan leva utan. Du har fått mig att gråta, du har fått mig att le. Du har fått mitt hjärta skrika av glädje och sorg. Men trots allt det här så älskar jag dig hur jävla mycket som helst. Ingen annan duger för mig. Du är den enda för mig. Jag vet att jag gjort bort mig och provocerat dig och inte pratat med dig när jag varit sur. Men jag ångrar det. Förlåt, förlåt för allting jag gjort. Jag ger mig nu, du vinner. Jag älskar dig och hoppas att du tar ditt förnuft till fånga och börjar prata med mig igen. För det är oss det handlar om, det är vi. Jag saknar dem vi kan vara, dem vi var i somras. Och jag vet att det kan bli så igen, om vi båda bara vill..

// mäända



miss u.

Hejsan bloggen!

Riktigt länge sedan jag skrev känner jag, förrå året ju ;). Det har hänt mycket på den här tiden men jag orkar inte nämna allt. Nyår var de ju iallafall, den spenderades först i frölunda, sedan med brudarna (L) Dagen efter, igår då alltså spenderades i sängen ! haha (L) massa mat och teve, precis vad jag älskar (L) även STORbråk med bästavännen..
Idag vaknade jag vid 11.. Sen var jag på kalas hos mormor som fyllde 85, Congratz. Lite småkul, sen ut och prata ut med bästavän. Riktigt härligt att bara prata, lite skäll fick man ju och spänt var de ju ett tag men de löste ju sig sedan som tur är(L)

Men men, nytt år, ny manda, ny blogg !

Bye bye 2008, Hello 2009 :*

// mäända


RSS 2.0