(L)

är hemma från båstad & halmstad nu .. kan skriva mer om de imon o lägga in bilder ..



har ni någonsin känt de som om hela livet speglar sig i ens ögon och allt som varit så bra, nästan perfekt bara tagits ifrån er ? som om hjärtat slits ut och sedan sätts tillbaka lika tasigt som de var innan . lämnat någonm man verkligen bryr sig om, bråkat med någon som betyder väldigt mycket , och man känner ingenting efter åt ? ingen sorg eller ilska , ingen glädje eller något , bara för man vant sig . liksom jahapp nu händer de igen varför ens försöka fixa de . jag vet de låter helt jävla fel, som om jag inte bryr mig , de gör jag verkligen, men jag känner inget . vet inte varför jag skriver, kanske pågrund av att jag inte sovit på 3 dygn ? eller kanske för hela jag är yr och förvirrad . ingen aning faktiskt .

sköön dag

är hemma nu igen :) ska till brännö tidigt imon så bäst att sova hemma ..

igår va de en lång o vild natt (?) :D . vid 9 åt vi ju eller vid 10 kanske , sen tog vi oss varsin cider , sen satte vi oss och såg på sex and the city , sen ut me våra vodkablandningar och röka på altanen myyyss , sen belv de dans, dansade som galningar :P sen en del av kvällen man vill glömma, men sugmärkerna på halsen gör de ju svårt att glömma faktiskt .. ;)

idag vaknade vi vid 12 eller jag gjorde sen manda vid 1 .. vi åt och sånt, fixade oss och åkte till sisjön, badade och solade, sen hem käka o se paradisehotel !

men nu ska jag sova  , sjuukt trött

puuusss :*


sol o bad på tjörn :)

heej ♥

stressande dag idag , skulle vak´na 10 men kunde inte dra mig upp så jag vaknade vid 12 , och skulle ta bussen tjugo  i 1 så skynade mig och sen stack jag o manda till tjörn, en timmas buss, sen camping.. usch hatar camping ! men iaf sen hem gratis buss ist för 80 spänn :) snäll busschafför .. sen hem till mig hämta grejor och nu är vi hos manda, :) vi ska äta o dricka ikväll hade vi tänkt ..  men nu måste jag göra maten .. skriver mer senare el imon :*


godnatt :*

är hemma hos mig nu . igår hände de en sak, så mamma vill att jag ska vara hemma, inte med mig asso men iaf .. ska gå upp vid 10 imon ! ska hinna duscha äta och fixa mig för att sedan träffa manda och åka upp till tjörn :) . så måste väl gå och lägga mig nu , e lite rädd för min syster också faktiskt .. hon kmr döda mig när hon ser mig, så snabbt ner i sängen, right ? haha .. men iaf godnatt !

puuss :*

she´s so lucky :)

trevligt trevligt här hos manda :) britney på högstavolym o vi bara njuter av de härliga vädret . eller hon iaf jag ligger inne i soffan under en filt (a) fortfarande för kallt för at ja ska dra på mig bikini och lägga mig och sola. önskar verkligen jag var i grekland eller något och låg på en strand med en iskallfanta i handen och spanar in alla söta greker .. hahahahah. kanske ska lägga mig i solariumet och drömma om de ;). ne de får bli på fredag eller ikväll isf :) för imon drar jag och manda till tjörn över dagen o träffar hennea familj och solar och badar ska bli skönt .. nämen nu saknar jag filten och den saknar säkert mig så ska lägga mig under den :) haha, nachos om exakt 2 timmar, ni ska ba veta att jag längtar !! redan hungrig efter pizzan hahah


puuuuusss :*

cuz in the end it doesnt even matter

tjoo bloggen ♥

sitter hemma hos manda nu :) väntar på våran pizza och kebabrulle ! ska bli mums :D idag vaknade vi båda vid halv tolv av ett sms ;) men vi låg i sängen tills tolv typ, sen gick vi upp och åt flingor, sen hem till mig och hämta grejer sen hit fixa oss och sånt, sen gick vi till konsum och köpte saker till nachos som vi ska äta sen ikväll :) köpte lite annat också , sen nu är vi här hos manda, bråkade om vem som skulle ringa och beställa pizzan :P de blev jag såklart -.- .  haha. sitter och lyssnar på linkinpark nu, haha en låt e bra iaf .

igår efter jag solat och duschat började jag ocka mitt hår lite smått , sen träffade jag sandra vid 6 :) vi åkte runt lite o så haha <33 kul vare iaf, sen vid halv 1 gick jag till manda och la mig i sofffan och somna (a) haha

men nu är jag på roligt humör så ska jobba mig så manda får lite damp :D alltid lika kul .

puuss :* <333


(L)

jahapp , jag skrev inget igår , men hade inte tid för datan ! , först vaknade jag runt två och då skulle jag skynda mig iväg och möta manda, så gjorde de, så gick vi till bräcke östergård och tog 21an till vågmästarplatsen och träffade jennie och jennifer , hyrde film som vanligt :) . sen stack vi till manda, eller dom till jennifer och jag o manda till manda, dom skulle äta o vi med, vi lagada pasta o vitlöksbröd , hahah . :) sen kom dom så vi spådde oss , såg film och snacka lite :) sen pväg hem snackade jag med sandra i tele ett tag<3 sen manda , haha sen hem ..

idag vakna jag vid 1 typ , gick till solariumet med manda, solade fyfan va varmt ! syns redan :D . sen hem duscha och sola lite ute :) sen äta och nu sitter ja här med manda i örat .. ska fixa i ordning mig nu faktiskt , juste sover hos manda i natt och stannar där tills fredag lördag :) . så bloggar från henne någon gång !

puuuss :*

<33

de går ju bra med uppdateringen idag ! :D har kommit hem från manda nu :) jennifer och jennie var ju där med så de blev många skratt som vanligt när man är med er <3. men nu ska jag gå och tjata på mamma om att hon ska ringa den där jävla elektriken snart ;) 

puuuss :*


manda gumman, jag vet att jag svikit dig miljontalsgåner, vet att jag inte alltid behandlar dig som du är värd, utan mer som skit . och jag vet att du förtjänar bättre än mig .. men förlåt för allt de , jag är inte perfekt ingen är de, men jag försöker verkligen vara en bättre person , kämpar allt va jag har för att vara de. du är mitt allt, min livsglöd, min luft ja allt .. utan dig vill jag inte leva , ser dig som min syster , du är min familj liksom <3 älskar dig bästavän

hemma hos bästismanda <3

är hemma hos bästis nu <33 hon plattar håret och jag sitter och lyssnar på musik och skriver lite här ! jennie och jennifer kommer hit snart så ska vi kolla film " i know who killed me " med lindsay lohan ;) sätt den 100 gånger men den är ju såå bra :D helt inne på lohan idag, först living lohan hela morgonen och nu snart film hahah.. men men ;) lockade håret lite slarvigt. förut innan jag gick men fick panik och fick för mig att de va ett spöke i källarn så stack till manda så snabbt jag kunde :) så blev ju inte nöjd med håret men de får väl fixas imon ist. haha helvete va jobbigt tangentbord här asso, skriver aslångsamt för att inte trycka fel hahaha.. men jag skriver väl mera ikväll när jag kommer hem, eller imorgon morgon ;) ha de så bra sötnosar

puuuusss :*

skit samma har iiiinget att göra så kan ju skriva ett tag till right :) inget att skriva men iaf, låten jag lyssnar på e bra iaf, ngn remix på im yours tror jag, brukar inte gilla remixer men den här va ruggit bra fan.. hoppas de blir fint väder imon haha.. verkligen inget att skriva nu kommer jennifer så får väl snacka med henne ist ! som sagt skriver mera imon el ikväll ..
puuss :*

söndag idag igen :)

jag bloggar ju aldrig nu förtiden ! riktigt dåligt tycker jag .. men iaf

igår var jag hos manda , såg på gangs of new york :) innan de träffade jag sandra en snabbis .. sen när ja skulle till manda köpte jag med mig chips och pizza! :)  va hos manda till ett typ sen stack jag hem :)

idag då vaknade jag vid halv 12 .. och inte gjort så mkt ! tittat på living lohan på alluc :) . sen löpte jag mig en ny locktång :) och nu städar min syster mitt rum , jag är i chock ! men rent blir de så ska man klaga ? ;) . men nu ska jag ta mig en dusch , äta, locka håret och sedan bege mig till manda bästis :) skriver mera imon de loovar jag !

puuuusss :*





en vecka sen , manda jag jennie mathilda <3

home again

mkt man skrev i förra inlägget ;) kommer inte ens ihåg att jag skrev de :P . menmen  , är hemma nu ! men ska nog vara hos manda nästa vecka , vi får se .. de har inte hänt så mycket dessa dagar , inget värt att skriva om iaf :) . idag ska jag iaf hem till manda se på film och äta massa mat . haha .. men ska faktiskt äta ngt nu inte ätit på ett dygn typ:O . men men skriver mera sen :*

mhm ..

hemma för kvällen nu .. är inte på humör för att skriva, så skriver imorgon

puuss :*

<33

känner mig som en männsika igen ! :D har duschat och ätit och tatt tablett .. så nu e allt bättre. sitter och väntar på att mamma ska komma hem och ser lite teve.. men ska börja packa nu ... hahah ska ja va hos manda vid  7 hahah !


skriver mera när jag kan vettefan när de blir :*

ännu ett inlägg (;

okej jag har rätt tråkigt , och mår inte bra asso ! har tvingat i mig massor med mat de brukar hjälpa, nu gäller de ba att hålla de nere också ;). får ta en till ipren om en timma, längtar fan för mitt huvud vääärker. .. men iaf , försöker komma på vad man ska ha på sig idag, shorts o leggings kanske :) , får se helt enkelt . ska nog ringa manda snart också o fråga va hon tänkt äta så får jag se om jag äter där eller om jag äter hemma :) men vi hörs senare :*



trött o bakis , kan väl inte bli bättre ?

<3

har ni någonsin haft miljontals tankar om vad du ska säga till en person, men sedan när du träffar personen säger du ingenting av de du tänkt ? säger andra saker, tar inte ens upp ämnet . man vill inte förstöra, så när man träffas är allt bra men sedan när man är själv är allt likadant . man sjunker tillbaka till botten efter ett smakprov av de goda livet. jag vet egentligen inte varför jag skriver de här, men måste skriva av mig. är helt full med känslor men känner mig totalt tom. jag vet inte vad jag ska göra för jag ska bli rikitgt nöjd med mitt liv. det är alltid något litet problem. ibland småsaker men även också riktigt stora saker som bara krossar mitt hjärta. allt är svårt liksom, men man kämpar ju för varenda steg man tar.. alla mår ju dåligt någon gång och jag ska väl vara glad för de jag har. men något saknas, eller rättare sagt någon . en som alltid fanns för mig i alla lägen, har bara försvunnit . på papper som man säger är ju allt bra, vi bråkar inte eller något. men de är ju inte som förr, något har förändrats. men de e så livet är. människor är dem dem är, folk kan inte förändrats även om de verkar som de så är alla dem dem var från början ..

ja lite tankar där , kanske låter lite suddigt men men..

ska snart fixa mig och sedan åka ner till coop med mamma. hörs senare :*

shulululu :)

igår var jag väldigt seg.. väntade på manda och satt och kollade webteve .. sen när jag äntligen börjar göra mig i ordning så kommer tilda och tvingar ut mig så skyndade mig som fan och gick ut för att träffa henne :) vi luffade mest runt och kollade in folket som kommit till skolan . sen mötte vi linn o stack till manda :D . sen så träffade vi jennie & jennifer och då typ stack vi till miami o köpte fanta ... hahahhaha .. sen börja ja o manda dricka , o så drack vi lite mer , och lite mer . klunka lite o sen va en hel flaska vodka slut (a) . hahahha , stack ner till coop , sen till berget , sen runt , luffa o dansa på skolan hahaha ..

idag usch fyfan ! imorse kunde inte lyfta huvudet .. och mådde illa som fan , men de va värt de faktiskt ! :) ska börja packa nu flyttar till manda sen ..


skriver senare


puuuss :*

söndag <3

igår efter jag skrivit inlägget under så stack jag ut.. eller egentligen först ringde en kille o sa åt mig att komma till bergsjön vid 8 .. så jag fick lite panik o ringde linn, som ja skulle möta på lekplatsen så stack dit o mötte jennifer o linn, försökte övertala dom att dom skulle följa med.. men de gick inte så ringde emelie o henne kunde man inte övertala heller ! så gick till manda o tiggde o bad :D . så hon följde med o linn jennifer och emelie fick va barnvakter åt matilda o simon ;) syyynd ! . men så jag o manda skyndade oss iväg till bussen och började åka in mot stan .. så kommer kontrollanter hahah panik , haha. sen tog vi spårvagnen ill bergsjön, smsade med jennie hela vägen typ :P . sen va vi där då .. helt vilsna visste inte vart vi skulle .. så smsade killen och sånt så träffade vi dom efter många minuters letande ! så fick vi grejorna :). sen stak vi till stan o käkade på donken (: . sen hem till manda, och där va min mardröm, simon :P han e så jobbig asso ! .emelie räddade mig några gånger (L) hahah. sen följde jag emelie hem , typ hela vägen (: så gick mkt, sen telefon hela kvällen :*. och mådde skit skakade och frös o hade feber ... usch.

men idag vaknade jag för någon timma sen, åt fattiga riddare :) o snackat med manda ! kul ikväll asso ! :D men nu ska jag ta mig en dusch och fixa i ordning mig,

apropå ingenting utan tutan jag hörde nu, gothia folk har kommit till skolan .. jobbigt när dom kommer mitt i natten och morgonen typ 10 och skriker .. haha men ska inte klaga :)


puuuss :*




ingen är så äkta som du gumman livet ut <333

:)

rätt dålig början på dagen .. vaknade vid 3 halv 4. gick upp o va på as dåligt humör o mådde piss .. så gick upp käka tabletter. o nu sitter ja o har trök . ska tvinga mamma o köpa popcorn snart, och sen ska ja till manda o se film som vanligt (: . men nu ska jag ringa ngn kille i bergsjön .. menmen skriver väl mera ikväll (:

puuuuuss :*

god natt

såg på film hos manda, riktigt mys o läskigt , hyrde nya o så kom linn & jennifer med ! . myys, men lite smått trök ibland .. sen kolla vi paradise hotel ;) . sen fick jag följa den skit ungarna hem.. sen när ja kom hit hem till mig då, va ingen hemma o ja hade inga nyklar med mig så fick göra inbrott ! :D alltid lika kul (a)

menmen, mår skit nu, känner mig helt varm men är ovanligt kall, huvudet e tungt och tårarna känns verkligen... men ska ta o gå o lägga mig eller något ..


puuuss :*

moooorning ! <3333 :D

sitter med manda i örat :) och spelar musik på högsta volym ! :D . e på bra humör idagen . ska hem till manda sen o se på film :) först skräck sen sticka o hyra nya ! ;) . myyyyys .. :) men nu ska jag be mamma köpa pizza (a) min bantning funkar inte så bra faktiskt :( . men ändå go o gla kex choklad liksom ... hahhaha! . ne men nu ska jag faktiskt ta en dusch o göra mig i ordning :) . . skriver mera senare !

PUUUUUSSS :*

natt igen ..

gick ut med linn förut, luffa runt som vanligt .. stack till warta o hälsa på några, sen till eketrä bråkade lite hahaha .sen ner till bk o käka , så skulle manda komma så vi stack till coop o gömde oss , fan va kul de va ändå, jag helt inne i de rädd för hon skulle se mig. tar allt på blodigt allvar (a) . sen när vi träffat henne stack vi typ , snackade lite ... sen stack jag hem , snackade med jennifer i tele och smsade lite .. sen fick jag sticka ut gick runt i halva hamnen .... träffade sandra ♥. sen hem , o snacka i tele med sandra .. :P . och nu så sitter ja här o e hungrig .. ska käka ngt snart tror jag... menmen , imon ska man till sillvik om vädret e bra , annars film hos manda ! :D . men nu måste jag äta, sen sova . :) . skriver imorgon om allt .

PUUUUSS :*

dåligthumör..

jag har tråkigt ! och ingen pizza för min del har bestämt mig för att banta .. men nu har jag riktigt tråkigt faktiskt .. och är på rätt sugit humör , så ska väl försöka att inte ta ut de på någon .. :) . menmen ska väl byta om för 20 gången idag, kan inte bestämma mig :S hahah . menmen, ha de så bra :*





saknar <33

torsdag (L)

igår va de stress stress stress hela dagen verkligen. vaknade och fick reda på att alla bestämt att vi skulle se på film hemma hos manda . så skyndade mig att fixa mig och sen halv springa till bräcke östergård . möta manda på vägen, ringa folk o fråga vart dom var.. sen träffa jennifer. :) då åkte vi till hemmakväll och hyrde tre filmer och köpte dricka . sen buss hem till amanda. sitta och vänta på linn och sandra. sen när dom kom stack jennifer o linn o hämtade deras pizza, sen kunde vi se på film.. one missed call , såg vi... har sett den kinesiska versionen innan så vista vad som skulle hända hela tiden. lite tråkigt :P . sen såg vi någon komedi som bokstavligen sööög. sen kom emelie med .. sen stack vi ut till warta , lite trök lite bråk .. hahah . sen fick ja följa jennifer hem.. sen när ja va hemma fick ja skit för jag va ute .. så satte mig framför datan o va på världens dåligaste humör, så bråkade med dom flesta .. men men..

Idag vaknade jag först vid halv 5 ! av ett sms . sen somna jag igen , vaknade vid 9 .. sen somna ja igen vakna vid 12 av alarmet , sen somna jag om o gick upp vid 1 :). duschade väääldigt länge som vanligt , sen satte jag mig framför teven.. o här har jag suttit typ hela dagen , så nu ska jag nog äta något, har knappt ätit på ett dygn nu (; menmen..

nu ska jag fortsätta kolla teve och sedan tvinga mamma köpa pizza till mig.. men nu börjar de bli spännande på teven :) skriver mera senare ..

Puuuuusss :*



jag och amanda i förrgår innan bion
  ♥

dagen

borde egentligen inte skriva .. :P kommer inte hinna då , ska va på bärcke östergård om mindre än en timma . ska se film hos manda :). men får skynda mig nu .. skriver mera sen pusshej :*


godnatt

gick hem till manda vid 4 , satt o vänta på henne aslänge .. sen stack vi till eketrä för o ta spårvagnen , träffade jennie o linnea <3 sen åkte vi in till stan .. ångrade oss att vi skulle gå på liseberg, så stack o köpte biljetter till satc filmen ist :) sen gick vi o kökade på mc donalds :D va as hungrig :P . sen typ luffa vi runt, åkte till triumf o köpte godis o dricka , sen tbs till stan o såg filmen :) den va riktigt bra, grät ju nästan fan o många skratt blev de ! :) men nu ska jag sova faktiskt, eller aa ligga i sängen o skicka sms .. :) ni får ha en bra kväll

puuuss :*

kom precis på att idag 9/7 . är/var min pappas födelsedag .. så grattis på han

usch fyfan !

de e verkligen inte min dag idag .. mår skit rent ut sagt. men ska dra mig iväg till manda snart, fast de ända jag känner för e att lägga mig under täcket och gråta .. menmen , livet går vidare vare sig man vill de el inte.. måste nog rusa till henne nu .. usch fyfan på denna dagen ! ska sova tidigt sen så man slipper den

puusss hej :*




dagens outfit ;

vitt linne från only
svart tjocktröja från gina
och vita braller från only



otursdagen ... :(

nu har jag dratt mig upp ur sängen, duschat och fixat mig :) . de är min otursdag idag btw ! . jätte äckliga utslag över hela armen och halva ryggen ... usch asso! och förut blödde jag som en tok rent ut sagt :P . menmen , ska skriva snabbt för ska till lisse med mandas familj :) kan bli kul .. hahahha! men nu ska jag tigga pengar av mamma och äta något ,

puuusshej :*


godnatt ! :)

är helt död nu, huvudet värker som aldrig förr och hela jag skakar och fryser . vet inte vad de beror på faktiskt .. har inte packat ngt idag om jag ska va ärlig, orkade inte :P får gö de snabbt imon, ska bli skönt att komma ifrån hemmet faktiskt , synd att de inte e längre bort så man kommer bort från alla problem också , men sån tur har man inte ! :/ . imorgon har jag inga planer faktiskt , eller jo ja ska ju till manda , fast vet inte om ja drar dit på onsdag som jag tänkte först .. får se faktiskt :). men nu ska jag gå och ta mig en tablett och sedan gå o lägga mig , vi hörs imon

puuuss :*



amanda , bästavän sen 4 år tillbaka, finns där i alla väder . bättre finns inte


dåligt humör ...

har riktigt tråkigt nu asso .. o skit väder, ska väl göra mig ngt gott o sätta mig och glo på film ! myys liksom :). är väldigt sur nu också faktiskt, för ca en timma sen bad jag mamma åka iväg o köpa en grej .. så åker hon, sen tar de 1000 år innan hon kommer hem , så har hon köpt massa saker utan de jag bad henne om ! så jag typ dampa , sen säger jag att jag kan gå då .. så säger hon att ja ska de ! åh stör mig sa ju bara så för hon skulle åka igen ! stör mig riktigt mycket nu asso! sen e de massa bråk med en " kompis " också .. så blir ännu surare ! . allt är ju typ strul nu .. massa problem med kompisarna , tappar kontakten med vissa och bråkar med andra .. sjukt jobbigt att de tar på alla ens krafter. bråk för skit saker rent ut sagt. och mår inte så bra nu heller, hela kroppen är typ död kanske bara är trött vad vet jag ..

jaja ska dra mig ut o ta en cigg nu sen blir de film .


puuusss :*

 

de som gör att jag orkar med all skit nu..

  

imon flyttar jag (:

har inte vart på humör för att blogga faktiskt . .massa bråk o eländen hela tiden att man inte vet hur man ska göra liksom :P .. men now im back again ! :D nu blir ni väl glada (;  ( skämt åsido .. ) . vaknade sent idag, vid halv tre .. skönt att sova ut efter alla tidiga morgonar.. idag har jag bara ätit massa kakor och kollat teve och pratat med manda i tele, som jag gör nu med :).  flyttar till henne imon (; . i tre veckor :D .

igår vaknade jag tidigt, drog med manda till solariumet , solade :) sen hem duscha och fixa mig :) . sen på kalas i frölunda ! va väl sådär ... sen hem o ut med linn :) käkade på bk o sen ba luffa ;) . sen pratade jag med emelie på kvällen, sociala va vi asso ... :P . men nu ska jag snart äta, och sen ringer manda mig igen, får väl packa också .. så får tvätta och sånt nu.

Pusssheeej :*

godnatt :*

ska nu snart sova men tänkte att jag skulle blogga lite före de :) . jag och manda gjorde rätt mycket idag :) direkt efter jag bloggade förut, stack vi till backaplan och mötte min mamma och köpte shorts till mig :D . sen hem, sola på altanen .. sen gå till kyrkby o köpa mat, sen hem till mig o äta, satt o prata sen kvällspromenad med linn :) . men som sagt nu ska jag sova ! ha de :*

dagarna som varit


nu har jag vaknat, ätit och gjort i ordning mig :) rätt seg, vaknade vid 12.. manda e här nu också :) hon hade glömt sina hörlurar här så hon skulle hämta dom o nu har hon fastnat ;). men får ju berätta om dom två dagarna jag missat att blogga

I torsdags vaknade jag suuuper tidigt , halv 6 ! gjorde i ordning mig och vid halv 7 träffade jag nicole som följde med mig till doktorn .. sen när jag var hemma vid halv 11 somna jag och vaknade vid 12. då fick jag sms av linn om att vi skulle mötas på eketrä klockan 1 ! så jag skyndade mig som fan tog på mig bikini, smörjde in mig med solkräm och packade ner allt i väskan, sen skulle vi mötas halv två ist så slöa lite :P . gick ner till dana, stog o väntade på linn & tilda :) sen tog vi bussen och mötte amanda och emelie . då åkte vi till wiselgrensplatsen och köpte bullar dricka och chips :) . sen åkte vi till sillvik :) . asvarmt så as skönt , badade is kallt i vattnet och jag va i först ! haha :D. sen solade vi, badade igen, fiskade krabbor, skratta och allt sånt . myyssen skulle vi ta bussen hem så kom den om 50 minuter så satte oss vid ett bord och pratade :). sen åkte vi hemmåt , då fick jag min mobil ! :D så sen skulle ja köpa pengar till mobilen så drog med linn ner till statiol :) sen hem o sms & se på one tree hill :D . haha ;) .

sillvik :)



emelie, linn och tilda <3

Igår så skulle jag vakna vid 10 , men orkade verkligen inte, så låg i sängen tills 20 över tolv, o vi skulle mötas halv ett ... så jag duschade och verkligen segade mig, sen bestämde vi oss för att mötas 1 ist , sen kvart över :P.. så fixade mig och gick ner till dana, pratade med manda i tele och väntade på linn och tilda :) . sen kom ju dom så vi satte oss på bussen, mötte manda, sen emelie :) . sen på spårvagnen in till heden mötte vi emelies kompis michelle :) . så åkte vi in till heden, så sjukt varmt och mycket folk. gick och träffade massa med folk i många timmar, bara gick o gick. så kom en tjej som hette matilda och var med också :) . sen träffade vi philip holm också :) sen skulle vi kolla på jennifers match men den var på guldheden så gick för att ta 10ans spårvagn :). sen när vi då kom till ändhållplatsen var de ingen fotbollsplan där :S så vi frågade vart vi skulle, och då hade matchen börjat för länge sen. så vi sprang hela vägen och de va rätt långt, ner för en konstig trappa, och hittade rätt :) . så tittade på matchen :) sen väntade vi på bussen, körde tilda i kundvagn :D . sen in till stan och åt på donken . då stack philip .. sen byta tildas skor då stack michelle :P . sen buss hem, manda stack och jag emelie linn och tilda skulle bada i sannegården .. hahaha! . sen hem till mig och åt glass och busringde folk (a). sen följde jag emelie till eketrä så kom linn, följde med henne till statoil. sen hem och äta sen sova (: . hahah .


heden, matilda, michelle och emelie <3



mathilda <33



jennifer <33



på donken sen (;



sannegården <3

men nu ska jag gå ut i solen med manda :) skriver mera senare

PUUSSS :*

förlåt för dålig uppdatering

jag vet att jag inte bloggat på ett tag .. förlåt för de (: . men kan inte skriva nu heller är sjukt trött så ska lägga mig i sängen . men imon skriver jag ett långt inlägg om dessa dagar med bilder och allt :) . hörs då :*

daagen

usch asso så trött e jag ! hahah , menmen, manda kom ju hit någon gång 11 - 12 typ tror jag .. solade, sen stack vi till hamnen och åt pizza ! :) . sen åkte vi båt i ngn timma , hääärligt :). sen hem till mig, sola ännu mer, bränt mig som fan .. ont ont ont ! . sen stack vi o köpte glass :) , sen luffa lite, sen hem till mig & åt . nu stack hon hem också .. ska sova tidigt idag faktiskt , kolla pcd sen sova hade jag tänkt :) upp tiiiidigt imon, så skriver vid typ 11 när jag e hemma <3 . men nu ska jag kolla runt på lite bloggar o så. ha de så bra :*

redan uppe :)

drömde as läskig dröm inatt ! jag mathilda, linn och amanda skulle till bk, inget konstigt med de. men så kom de en blå skåp bil och knuffa in alla i den. den körde oss till typ en fabrik och dom bandfast oss i en stolpe och satte munkavlar för munnarna. sen bara en efter en så försvann vi, först amanda, sen linn , sen tilda.. asså jag grät när jag vakna xD låter inte läskigt men de va de ! och de känndes så verkligt också, hade tilloch med ont där repen suttit !




haha men iaf.. jag vaknade vid 10  i 9. tog en dusch och sen stack jag till kyrkby :) . skönt och gå, fast man fortfarande e lite skakig från drömmen och helt död av utmattning. somna vid 3 liksom.. men iaf :) manda kommer hit snart, hon kan ju inte sola så de får hon göra här ;). sen ska vi bada (?) vet faktiskt inte hur de blir! men nu ska jag  väcka mamma och be henne köpa pizza :D en  med tomat ost o skinka och extra kebabsås :D:D fyfan va gott och en iiiiskall fanta till de ! haha .. jaja bloggar mera lite senare !

PUUUUSS :*



shopping (L)

har kommit hem nu :)

vid 3 kom amanda hem till mig, hon fick sitta och prata med syster eftersom jag va väldigt seg på att göra mig iordning ! hahah. men sen gick vi ner till dana och tog bussen in till domkyrkan :) gick in på gina och testade jeans, inga som passa.. sen in på bikbok och köpte ett linne för 50 spänn bara :) . sen gick vi till den där affären där dom säljer cheap monday.. asso nej tack ska jag ha såna får ja köpa dom på nk ist ! hahah . sen köpte vi glass och gick vidare mot jc och testade massa jeans .. sen in på gina igen hittade fortfarande inget :( . sen stack vi till h&m köpte ett linne och ett par shorts :) . då va vi hungriga så stack till mc donalds och tjocka oss, sen lindex, sen h&m igen o köpte bh , sen in i nordstan och köpte en väska :) . sen åkte vi hem till mig och slet ut våra shorts :P satt med slipmaskin och saxar hahha . men snygga blev dom ! :). sen kom mamma hem o gjorde mat till oss sen stack vi ut, luffade runt, köpte godis o sånt . träffade jennifer & linn följde dom hem :P linn berätta om mjölkmannen ! usch asso .. sen gick jag runt själv ute lite för jag inte orkade gå hem (: . nu sitter jag här o dricker bubbelsaft hahah.. men ska snart lägga mig i sängen tror jag, ska upp tidigt imon, manda kommer vid 11- 12 för att sola .. hahaha kommer somna , sen ska vi bada tror jag , alla idioter vill ju sanne medan vi vill sillvik , får se om vi åker dit själva :P men jag skriver imon morgon ! :D ha de så bra

puuuuss  :*

tisdag (L)

godmorgon ! :)

alltid seg på morgonen märker jag :P . 4 missade samtal och 32 sms när jag vaknade :O . hahhaa , menmen, håller på att fixa mig nu, manda kommer hir om 20 min typ, så ska vi till stan sen :) ♥ har väldigt tråkigt just nu, ska väl gå o göra mig lite vatten haha, sodastremat :D , apropå testa inte oboy så ! inte gott ... menmen , nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, kommer aldrig hinna fan :)  . men jag skriver från stan, eller efter .

puuuuss :*

RSS 2.0